Foltvarrás Szilvivel 2016. június

3 500Ft

A 2016. júniusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Vitrolák a Balatoni naplementében

A falikép a vihar a tengeren nevű blokk alapján készül el. A varráshoz javasolt technika a papírra varrás, a blokkok kis mérete miatt. Ha valaki mégis takarót szeretne belőle készíteni, akkor segítségül kap hozzá a 30 x 30 cm-es előre kiszerkesztett sablont. A papírra varráshoz videó segítséget kapsz! A kész mintá elkészítési útmutatóját egy zárt bejegyzésen keresztül tudod elolvasni, majd megkapod  letölthető PDF formátumban is.

2. Tányéralátét vitorlással

Igazi tengerparti hangulatot varázsolhatunk az étkezőasztalra ezekkel a  kék -piros-fehér színekből összeállított  vitorlással díszített tányéralátekkel. Ezzel a darabbal, akár kezdők is könnyen elboldogulhatnak!

3.  Pecázós játék gyerekeknek és ajándék strandtáska

Esős nyári napokon a szobába is igazi vízpartot varázsolhatunk a gyerekeknek. Nem kell más hozzá, csak egy kis tavacska (ami használaton kívül zsákká alakítható) néhány halacska, (vagy akár tengeri állat) egy pecabot mágnessel és máris kezdődhet a játék! A játékhoz 10 különböző figura sablonját kapod meg, az elkészítés leírásával együtt.  A sablonok segítségével egyedi strandtáskát is készíthetsz. A táska összeállításához videó segítséget és letölthető szabásmintát kapsz!

4. Napozógyékény -maradékokból

Gyűjt össze a maradékokat, külön a sötét színeket és külön a világosabbakat. Nem baj, ha a zöld és a kék kicsit dominál benne, de más színekkel is elkészítheted. A blokkmintához méretarányos sablont kapsz. 

 

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A varrási útmutatók egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. A teljes szabásmintákat, PDF formában letöltheted, amit le tudsz menteni a számítógépedre és ki tudsz nyomtatni.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre,  folyamatosan  minták megjelenésének időpontjában.

Az vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!