Foltvarrás Szilvivel 2016. július

3 500Ft

A 2016. júliusi száma a következőket tartalmazza:

1. Asztalterítő kék-bézs színekkel

A portugál csempeminták ihlették a terítő mintájának elkészítését. A mérete 95 x 95 cm. Egy egy blokkal párnahuzat vagy akár székpárna is készíthető.

Az elkészítés menetéhez részletes fázisfotókkal elkészített bejegyzést kapsz. A bejegyzés ezen kívül tartalmazni fogja a szükséges anyagmennyiséget és a gyorstechnikához kivágandó darabok pontos méreteit is. A teljes mintát PDF fomában töltheted majd le.

2. Utazótáska

Ha csak pár napra tervezel utazást, vagy kirándulást ez a táska megfelelő mérető lehet, hogy belepakolj 1-2 napra való ruhát és a szükséges dolgokat. A táska elejét egyszerű applikált minta díszíti. Többféle zseb segít majd a kisebb-nagyobb dolgok elpakolásában.

Az elkészítéséhez részletes leírást és videó segítséget kapsz!

A táska mérete 45 cm x 35 cm.

3. Iszlám csempeminta

Az iszlám motívumok átültetése elsősorban angol papírtechnikával készíthetőek el szépen. De most egy olyan (egyszerűbb) mintát választottam, amit ólomüveg technikával fogunk elkészíteni.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

 

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!