Foltvarrás Szilvivel 2016. január

3 500Ft

A januári szám a következőket tartalmazza:

1. Kék hópihe párnahuzat

Klasszikus patchwork blokk, háromszögekkel. A minta több kisebb mintából áll össze, így egy darab elkészítése egy 40 x 40 cm-es blokkot ad ki. Hatalmas díszpárna készíthető belőle, de mutatós takarónak is bátran megvarrhatjuk!

A háromszögek elkészítéséhez gyors technikát alkalmazunk.

2. Quilt-as-you-go pakolós női táska

Ez a női táska kezdőknek is bátran ajánlható. A technika könnyen elsajátítható, a táska egyediségét az anyagválasztás és a tűzésminta adja meg. Ha illik hozzá, stencil segítségével díszítő motívumot is festhetünk rá!

Az elkészítéséhez videó anyag és sablon nyújt segítséget.

3. Éjszakai hóesés –gyerektakaró—applikált hópelyhekkel

A takaró elkészítéséhez a hópihe mintákat kétféle technikával készítjük el: 3 különböző applikált mintát és egy hópehely formájú drezdai tányér applikációval.

A takaró blokkjai négyzetekből álló négyes blokkok, kék színű maradék anyagok felhasználásával készültek. A hátlapja polár, hogy jó meleg legyen a hideg téli napokon is. 🙂

4. Karneváli maszkok

A farsangi mulatságra a Velencei karneválok ihlette maszkot készítünk. Az álarc elkészítését letölthető sablon és tűzésminta segíti. Az minta elkészítéséhez videó is segít.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!