Foltvarrás Szilvivel 2016. december

3 500Ft

A 2016. decemberi szám a  következőket tartalmazza:

1. Karácsonyi asztali futó gyors-technikával

Az asztali futó mérete 40 x 100 cm. A minta háromszögekből és négyszögekből áll, de az elkészítéséhez negyedlet négyzetek, felezett négyzetek és gyors-technikás repülő vadlibákat alkalmaztam. Ha Te is szeretnéd megvarrni, a varrási útmutatóban minden segítséget meg fog hozzá kapni. Több mint 40 fénykép készült a leíráshoz.

A technika gyors, 3 féle anyag szükséges az elkészítéséhez, akár karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet, mert néhány óra alatt el tudod készíteni!

2. Csavart kunyhó asztali futó

Újabb asztali futó,  közkívánatra a csavart kunyhó mintával.  A minta papírra varrás technikával készül.Az elkészítéséhez videó segítséget és sablont kapsz. A sablon alapján nemcsak futót, de asztalközepet és akár terítőt is készíthetsz. Ha sok karácsonyi anyagmaradékod van, remélhetőleg mindet el tudod hozzá használni! Ha nincs készülj fel, mert legalább 13 féle anyagot kell hozzá összeszedned. Persze ez nem kötelező, csak ajánlott. 🙂 Minimum 3 féle kell hozzá.

3. Neszesszer ajándékba

A harmadik darab  egy kis neszeszer szabásminta lesz, egyszerű foltos szabásmintával díszítve. A cél, hogy ezzel egyedivé tudd tenni a “szokásos” karácsonyi ajándékokat (Pl, tusfördő, testápoló, borotvahab…stb.) Gyorsan elkészíthető darab , hogy minél több ajándékot elkészíthess belőle!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!