Foltvarrás Szilvivel 2016. augusztus

3 500Ft

Készüljünk a tanévkezdésre!

A 2016. augusztusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Hátizsák ovisoknak

Ez a kis hátizsák az ovisok igényeihez igazodik. Mindennapos használatra is alkalmas, így az ovis magával tudja vinni kedvenc játékait és szükséges kellékeit. (alvóka) Kisebb kirándulásokhoz is megfelelő a mérete, mert tökéletesen elfér benne uzsonna, innivaló (szükséges váltóruha) is.

Az eleje applikált mintával díszített. Az alsó része farmerrel merevített, az állítható heveder pedig lehetőség arra, hogy az ovis évek alatt végig tudja használni. (Sőt ha szükséges még egy felnőtt is a hátára tudja venni)

Mérete 26 cm magas 8 cm mély.

2. Tároló-táska patchwork kellékekhez

Szeptemberben indulnak a foltvarró tanfolyamok, közös varrások. Ilyenkor szükséges lehet, hogy a legfontosabb eszközöket könnyen magunkkal tudjuk vinni. Az eszköztartóba elfér egy 60 x 45 cm-es vágólap, vonalzók, kések, és minden fontos kellék. Praktikusan cipzárral zárható és a fogantyú segítségével akár vállra is vehető.

Az elején díszítésként parketta minta található.

Mérete 65 x 50 cm.

Részletes leírást és videó segítséget kapsz az elkészítéséhez.

3.  Tolltartó

Az iskolásokról sem feledkezzünk meg! Nekik cipzáros tolltartót készítünk. A tolltartó elejét a papírra varrt színes ceruzamintával díszítjük!

 

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

 

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!