Akció!

Foltvarrás Szilvivel 2016. április

3 500Ft 2 275Ft

Varrjunk a szabadban!

A 2016. áprilisi szám a  következőket tartalmazza:

1. Modern asztali futó papírra varrással

Egy modern mintázatú asztali futót készíthetsz, egyszerű papírsablonnal. Egy konkrét színvilágban is elkészíthető, de nagyon jó “maradék” faló minta. Ha kedvet kasz hozzá érdemes lesz ágytakaróban is gondolkodni! 🙂

A technikához videó segítséget találsz a bejegyzésben és letölthető sablon segíti a munkát.

2. Utazó varrósdoboz

Egy kicsi varródoboz, amit bárhová magaddal vihetsz. Helyet kap benne az olló, cérna, a tűkészlet és minden amire szükséged van, hogy útközben, vagy a szabadban is varrhass! Az elkészítéséhez részletes leírás és szabásminta nyújt segítséget.

3. Baltimore-i virágcsokor

Kézi applikációs technikával készíthető el az egyszerű vonalú, de mutatós virágcsokor. A háttérhez újrahasznosíthatod a kiselejtezett férfi ingeket. A végeredmény egy szép falikép lesz, amivel a lakást díszítheted, de esetleg anyák napjára is elkészítheted!

A kézi varrást videón mutatom meg. A virágcsokor szabásmintáját, pedig egy az egyben kinyomtathatod és használhatod!

4. Kismadarak és virágok

Egy igazán tavaszi hangulatú pasztell színvilágú falikép (vagy táska)  kismadarakkal és virágokkal. A keretezéshez egyszerű blokkminta készül, amitől igazán foltos tavaszi darab lesz. Ha tetszik a  minta készíthetsz belőle baba vagy gyerektakarót is!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!