Foltvarrás Szilvivel 2015. november

3 500Ft

A novemberi szám a  következőket tartalmazza:

1. Adventi naptár angyalkával

Ezt a mintát azoknak ajánlom, akik a család gyermek tagjainak szeretnének egy egyedi adventi naptárt készíteni. A naptár elkészítéséhez jár egy letölthető sablon és elkészítési útmutató. Rövid videókon mutatom be, hogyan kell beállítani a gépet az applikáláshoz, és hogyan készül el az angyalka.

2. Karácsonyi párna és karácsonyi terítő

Klasszikus patchwork minta szélforgó blokkal és repülő vadlibákkal. A párna elkészítéséhez részletes letölthető útmutató és előre kiszerkesztett méretarányos sablon  ad segítséget. Készítéséhez alkalmazható kétféle gyorstechnika, amelynek a használatát videón mutatom meg. Minta segítségével karácsonyi terítő is készül, letölthető leírással.

3. Quilt-as-you go technikával készült mikulás csizma

Ehhez a Mikulás csizmához jól használhatóak  megmaradt anyagok. A quilt-as -you –go technika előnye, hogy egyszerre varrjuk össze a darabokat, miközben már tűzünk is! A miklulás-csizma elkészítéséhez  letölthető sablon és rövid videó nyújt segítséget.

4. Fenyőfás falikép

Papírra varrás technikával készült falikép. Ezt a kedves karácsonyi dekorációt könnyen elkészíthetjük. Lehet belőle falikép, de akár egyedi adventi naptár is. A mintához letölthető méretarányos sablon és  elkészítési útmutató jár. Az elkészítésekor papírra varrást alkalmaztam, amit videón mutatok be.

5. Mikulás karácsonyfadísz papírra varrás technikával

Az egyszerű ki dísz, maradék anyagokból elkészíthető. A technika megegyezik a fenyőfás falikép technikájával. Letölthető méretarányos sablonnal.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!