Foltvarrás Szilvivel 2015. december

3 500Ft

A decemberi  szám a  következőket tartalmazza:

1. Karácsonyfa talp alá való

Karácsonyfa talp alá való körterítő. 1 sablon két technika:Új anyagok esetén kör-bargellót is alkalmazhatunk, maradékok felhasználásához pedig papírtechnikát. Az elkészítéséhez 3 féle tűzésmintát is ajánlok videó segítségével.

2. Karácsonyfa gyerekeknek –díszekkel

Karácsonyfa gyerekeknek, vagy akár asztali dísznek. Sablon segítségével készítjük el a körcikkeket. A kis fa forma kialakítása (az összevarrás) a quilt-as-you-go technikánál használt darabok összeillesztési módszerével készült!A kis karácsonyfához járnak filcből elkészíthető sablonok is! Összesen 10 féle díszt tudsz készíteni!

3. Ünnepi asztali futó

Aranyos asztali futó csíktechnikával.Az arannyal díszített anyagok és az arany szatén igazán ünnepi hangulatot áraszt.Egyszerű, gyors, mutatós technika. Karácsonyi ajándéknak is nagyon jó lehet!

4. Fenyőfa asztali dísz

Egyszerű kis fenyőfa asztali dísz. A sablon segítségével elkészíthetőek a darabjai.

5. Katedrál ablak karácsonyfa dísz

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!