Foltvarrás Szilvivel 2017. október

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online magazin 2017. októberi száma az alábbi minták elkészítésének részletes leírását tartalmazza:

  1. Vörös juhar -asztalterítő

A juharlevél összetettebb változata, repülő vadlibák sormintával díszítve. Asztali futót, terítőt, vagy akár takarót is készíthetsz a mintával. Különleges őszi darab igazi őszi rozsda-vörös, fáradt-kék és világosszürke színekkel.

A szabásminta tartalmazza a szükséges anyagmennyiséget, és a részletes elkészítési útmutatót egy kis videó segítséggel.

2. Irattárca negatív applikációval

Negatív applikációval már találkozhattunk a mola technikánál. Ez a minta hasonlóan készül, de mégis más. Alkalmazunk ismét stencilfestést és a díszítés kézzel történik. (éppen ezért csak kisebb darabot készítünk.)  A technikát Natalie Chanin fejlesztette tökéletesre, akinek különleges kézzel készült egyedi ruhái, szabásmintái, és stenciljei nagyon divatosak. A szabásmintában a tárca elkészítése mellett a sablont is megkapod, videók segítségével mutatom meg a technikát. 

3. Háromszög alakú hátizsák

A hátizsák alapjához farmert fogunk újrahasznosítani. Különlegessége a háromszög alak, ami  fiatalos ledületet ad neki. Kényelmes viselt akár biciklizés közben is. 🙂

A varrási útmutatóhoz készül t sok fázisfotó, közel 100 darabot találsz meg a leírásban. Videók segítségével mutatom meg az összeállítás, és természetesen nyomtatható sablont is kapsz.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre,  folyamatosan  minták megjelenésének időpontjában.

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod  menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

Az előfizetésre 2017. októberében van lehetőség. Később már emelt áron 3500 Ft lesz elérhető.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!