“Élvezem, tetszik a tanfolyamod. Ez az online változat egyszerűen remek. Ha kell, szükségesnek találom, valamiben elakadok, újra elővehetem, átnézhetem. A képek aprólékosak, pontosak. A videók nagyszerűek. Nagyon tetszik. Sok munkádba kerülhetett kidolgozni … és látom, azóta is folyamatosan a munkálkodásodat. Mind a hírlevélben, mind a facebookon. Mariann”

“Már egy jó ideje követem a munkáidat és nagyon szeretnék tőled tanulni. Nagyon örülök neki, hogy elindítottad a Patchwork Sulit. Nem csalódtam, nagyon hasznos információkat adtál át, olyan kezdőknek mint én is. Várom a folytatást! Minden jót kívánok! Évi”

“Szeretném még egyszer elmondani, hogy nagyon jól követhetőek a leírásaid, nagy segítséget jelentenek a videóid, inspirálóak a szabásminták. Nagyon sok munka lehetett kitalálni, felépíteni, elkészíteni a kurzusokat, köszönöm, és — családommal egyetértésben — gratulálok hozzá! Anna”

“Kedves Szilvi!Nagyon köszönöm a mai leckét, meg a többit is!! Elképesztő munka van egy ilyen oktató anyag elkészítésében, az írás mellett a rengeteg példa összeválogatása, videó elkészítése, sok időbe és energiába kerül… Le a kalappal!! Igazán hálás lehet minden olvasód, mert a munkád igényes, hasznos és kifejezetten szórakoztató is!! Szóval mindannyiunk nevében még egyszer köszönöm!! Kriszti”

“Kedves Szilvi! Nagyon tetszett a patchwork tanfolyamod. Sok hasznos gyakorlati tanáccsal segítettél. Nagyon tetszik az online újságod is. Csak szuperlatívuszokban tudlak dicsérni. üdv. Ani “

“Nagyon élvezem és várom az újabb és újabb leckéket. Feladatok, leírások szemléletesek  és  érthető az összeállított tematika. Ágnes”

“Kedves Szilvi! Köszönöm  szépen a leckéket. Nagyon hasznosak voltak. Eddig csak, könyvekből próbáltam varrogatni. Nem jártam el tanfolyamra, mert nem volt rá lehetőségem. Nagyon sokat segítek a leckék, amiket kaptam tőled. Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Várom a többi leveled! Üdv:  Judit”

“Csak dicsérni tudom a tanfolyamot. Remekül felépítetted, és ahogy kidolgoztad a feladatot, képekkel videóval alátámasztod … GRATULÁLOK! Mutattam a páromnak is. Ő kosárfonást tanul, egy helyi oktatótól. Amit ott megmutatnak, megcsinálta. De itthon nehézkesen megy, magára maradt. Én visszakereshetek képre, videóra, leírásra, megkérdezhetlek. Nagyon-nagyon klassz!! Ugyanezen a véleményen van a párom is. 🙂 Mariann”

 “Kedves Szilvi! Nagyon örülök, hogy rád találtam! Egy vidéki kisvárosban lakom, ahol nincs lehetőségem foltvarró csoportba járni. A videóid segítségével egyre több mindent el tudok készíteni! Nagyon köszönöm a segítséged! Zsuzsa”

“Gratulálok a SULI tanagyagához, összeállításához!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szemléletes, tanulható, érthető, pompás, alapos, minden pozitívum elmondható. Nagyon élvezem és várom az újabb és újabb leckéket. Feladatok, leírások szemléletesek  és  érthető az összeállított tematika. Ágnes”

 
“Kedves Szilvi!Még soha nem írtam Neked, pedig már lassan egy éve veszem tőled az újságokat, olvasom a blogodat, elvégeztem az ingyenes tanfolyamot és a Patchwork tanfolyamot is. Én már jártam korábban tanfolyamra, sokat tanultam tőle, de sajnos amikor a  tanfolyam befejeződött és hiányérzetem volt. Úgy éreztem, hogy nem tudok még eleget, kell valaki, aki fogja kezem, és kicsit irányítson. Az egyik tanfolyamtársam hívta fel a figyelmemet a lapodra. Nem csalódtam, nagyon sokat tanultam tőled, nagyon részletesen és érthetően  magyarázol. A videóknak is nagyon örülök, sokat segítenek, nem estél bele abba a hibába, hogy ami neked, mint tapasztalt foltvarrónak természetes, az másnak is az kell legyen. Mindent nagyon köszönök és maradok lelkes tanítványod. Anna”