Foltvarrás Szilvivel -ONLINE patchwork klub

Csatlakozz Te is!

 • Részletes varrási útmutatók
 • Videó -leckék
 • Tippek-trükkök
 • Közösség
 • Élmény
 • Önmegvalósítás

 

Az előfizetés elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pontosan mit takar a Foltvarrás Szilvivel -ONLINE patchwork klub?

Az online patchwork klub egy előfizetéses rendszerben működő szolgáltatás.

Konkrét darabok

Az újdonságokban nem csak tippeket, ötleteket, technikai megoldásokat mutatok, hanem mindig egy-egy konkrét darab megvarrása a cél, ami lehet egy asztalterítő, ünnepi dekoráció, táska, vagy akár takaró is. De semmi sem kötelező. A kreatív tagok a különböző darabok formáit és mintáit szabadon párosítják, új mintákat,e gyedi darabokat alkotva ezzel.

Videók

A  varrási útmutatókhoz segítséget nyújtó fázisfotókat,  videó anyagokat egy zárt felületen keresztül tudod megtekinteni. A videók megtekintésére az előfizeted korlátlan hozzáférést biztosít. Vagyis bárhol, bármikor megtekintheted őket újra és újra, csak internet hozzáférésszükséges hozzá.

Nyomtatható sablonok

A varrási útmutatókban részletes fázisfotók mutatják meg a varrás menetét. Gyakran előfordul, hogy egy leírás 40-60 fázisfotót is tartalmaz. A leírást, a hozzá tartozó sablonokkal együtt, PDF formátumban megkapod, amit ha szeretnél ki tudsz magadnak nyomtatni vagy le tudod menteni a számítógépedre és bármikor előveheted, ha szükséges.

Új technikák

Minden hónapban igyekszem változatossá tenni az alkalmazott technikákat. A visszajelzések alapján bátran állíthatom, hogy nem csak a kezdők, hanem a haladók is találnak a mintákban érdekességeket, új kihívást. Az eddig megjelent szabásmintákban szerepelt New York Beauty, Delectable Mountain, Mola, Negatív fordított applikáció, papírra varrás…stb.

Aktualitások 

Az évszakokhoz és a jeles napokhoz igazodva gyakran készítünk ünnepi dekorációnak használható darabokat. A szépsége mellett fontos, hogy praktikus is legyen, ne csak dísz. Ha megoldható, akkor kettős funkciót adok neki. 🙂 A színválasztásban is igyekszem igazodni az évszakokhoz, az aktuális trendekhez.

Évelő takaró 2019

Minden hónapban készítünk egy blokkot, amiből az év végére gyűjteményes takaró állhat össze. Idén az évelő takaró mintája jobban kapcsolódik a havi anyaghoz, de a végén egy különleges medalion jellegű gyűjteményes takaró készíthető el belőle.

Közösség

A célként tűztem ki, hogy azok is találjanak maguknak egy igazi foltos közösséget, akik nem tudnak más módon kapcsolatot tartani a varrós társakkal. A zárt facebook csoport igazi kis közösséggé kovácsolódott. Támogató hangulatú, őszinte csoport, ahol lehet kérdezni és egy kezdő is bátran megmutathatja a munkáit, mert tudja, hogy csak építő kritikát és dicséretet fog kapni.

Egyedi kedvezmények csak klubtagoknak

Egyedi vásárlói kedvezmények, szabásminták, online tanfolyamok árából. Anyagcsomag vásárlási lehetőség elsősorban a tagok részére!

Milyen szabásmintákat találsz az előfizetésben?

Patchwork minták

Változatos patchwork minták, amelyek  elsősorban klasszikus blokkokból készülnek. Asztali futó, falikép, vagy akár takaró is varrható belőlük. Különböző szín variációt adok meg egy kész mintához, hogy a számodra legmegfelelőbb összeállítást ki tudd választani belőle.

Faliképek

Faliképek

A faliképeknél általában különlegesebb technikát alkalmazok, mert a kész végeredmény így lesz igazán mutatós. 

Táskák

Egy nőnek sosincs elég táskája, szokták mondani. Nincsenek ezzel másképpen a foltvarrók sem! 🙂 Táskát szívesen adunk ajándékba is szeretteinknek, barátainknak.

Párnahuzatok

Elsősorban a kezdőknek kedvezve időnként készül egy-egy mutatósabb blokk, vagy minta, amit párnahuzatként is meg lehet varrni. Ezek a darabok nem csak gyakorlásnak jók, de változatosan tudod dekorálni velük a lakásodat. 🙂

Takaró szabásminták

Alkalmanként készítek kisebb nagyobb takaró szabásmintákat is. A klasszikus foltvarrás elsősorban a takarókról szó, de nem biztos, hogy belefér az időnkbe -és a költségvetésbe- hogy minden hónapban varrjunk egyet. Jellemzően a terítő szabásmintákat ki szoktam bővíteni takaró tervekkel és akinek kedve van hozzá, az megvarrhatja! 🙂

Terítők

Asztali futók, asztalközepek, amelyek az évszakokhoz, vagy a közelgő ünnepekhez kapcsolódnak. Mindig egyedi darabbal díszítheted az asztalodat, de kitűnő ajándéknak is családtagoknak, barátoknak.

Ünnepi dekoráció

Az ünnepekről sem feledkezünk meg, készülnek kifejezetten olyan darabok, melyek egy-egy jeles naphoz, ünnephez kapcsolódnak.

Játékok gyerekeknek

A legszívesebben a kicsiknek varrunk, akár a saját gyermekünkről, családtagról van szó,a kár egy kedves barát gyermekéről. A kicsiknek elkészíthető patchwork darabok mellett időnként előbukkannak a textiljátékok is. Tartós és egyedi ajándék lehet egy saját készítésű darab!

2018-ban ezekkel a színpalettákkal terveztem és az alábbi darabokat készítették el a segítségemmel

Tudtad, hogy idén a Pantone év színe a Coral szín? És azt, hogy a Sherwin Williams szerint pedig az "agyag" színe?

Mindkettő a rózsaszínnek valamilyen árnyalata, ami nagyon sokoldalúan kombinálható, így idén a tervezésnél előtérbe kerültek ezek a színek!

Nézzünk meg néhány konkrét tervet!

A quilteken kívül mi készült még?

Gyűjteményes takaró 2019.

Újdonság: A hónap blokkja

Minden hónapban előtérbe kerül valamilyen különleges technika, vagy egy érdekes blokk, ezeknek az összesítéséből,  az év végére akár gyűjteményes takaró állhat össze.  A medalion típusú takaróban helyet kap minden hónapból egy minta, de már a takaróhoz szükséges méretben. Így ezeket a sablonokat külön is meg fogod kapni. Ha a minta többféle technikával varrható, akkor többféle megoldáshoz adok segítséget.

Jó, hogy kérdezed. Igen, meg fogok adni többféle színválasztást, hogy ki tudd választani a neked megfelelőt. 🙂

BÓNUSZ

KÉKFESTŐ MINTAGYŰJTEMÉNY

Bónusz: Kékfestő mintagyűjtemény

Christalena Hughmanick,amerikai textilművész, és az USA Külügyminisztériumának Fulbright programján keresztül ösztöndíjasként Magyarországon tölt egy évet. Ittléte alatt a hazai kékfestő technikával ismerkedik és a magyar foltvarrókat szeretné mozgósítani egy hatalmas kékfestő quilt elkészítéséhez. Ehhez 40 x 40 cm-es blokkokat kell varrni 50%-ban kékfestő anyagok felhasználásával.

A felhívás elősegítéséhez készítettem 30 blokkmintát, amit az arra jelentkezők letölthettek és megvarrhattak.

Sokan kértétek, ezért úgy gondoltam a második félévhez hozzáadom bónuszként. 🙂

Hogy használható legyen a méretük az eredeti 40 cme-s méreteket kicsit kicsinyítem, és 30 cm-es lesz egy blokk. 25 blokk férne le a quiltben, ami így kb 230 x 230 cm a quilt teljes mérete. (197 cm keret nélkül)

 

Csak Klubtagoknak!

Anyagcsomag vásárlási lehetőség.

Korlátozott számban időről-időre anyagcsomagokat készítek egy-egy mintához. Ezt az zárt Facebook csoportban teszem közzé. Ezzel is igyekszem elősegíteni a megvalósítást azoknak, akik a lakóhelyükön nem tudnak anyagokat vásárolni, vagy úgy érzik segítségre van szükségük a megfelelő anyagok összeválogatásához. Mivel azonban ez számomra is igen időigényes feladat általában 15-20 csomagot tudok készíteni egy mintához. Tapasztalat szerint, néhány óra alatt ezek el is kelnek, ezért nagyobb körben nem is tudom meghirdetni ezt a lehetőséget. A tagok elsőbbséget élveznek. 

 

Pályázat

2018. novemberében hirdettem meg az első pályázatot, amiben a saját tervezésű millefiori minta elkészítése volt a kihívás. A beérkezett pályamunkák közül közönségszavazat útján került ki a nyertes pályázó: Kőszeginé Virág Ilona, aki megnyerte a Willyne Hammerstein Millifiori című könyvét. 🙂 Ennek sikerén felbuzdulva idén is lesz pályázati lehetőség értékes nyereményekkel! 🙂

 

Vélemények az előfizetésről és a csoportról

Megkérdeztem a tagokat mi a véleményük az előfizetésről és a zárt csoportól. Készítettem egy anonim kérdőíves felmérést is, amiben megkérdeztem őket mivel bővítsem a szolgáltatást, illetve azt, hogy szeretnék-e ha változtatnék rajta?

A részletesség teszi jóvá és egyedivé az előfizetésben lévő anyagokat. Elég sok egyéb mintát is vásároltam már, itthonról és külföldről egyaránt, de egyik sem olyan részletes, mint a tiéd, és annyira nem is szeretem őket. Még most is van olyan mintám, aminek nekiálltam és még úgy sem tudtam összerakni, hiányzik a sok fázisfotó illetve a videó is hozzá. Az összes szabásmintát én sem nyomtatom ki, egyedül a sablonokat, igaz biztos szép lenne összegyűjtve, lefűzve, de spórolom a nyomtatót is  Biztos vagyok abban, ha nem lenne ilyen részletes a leírás, már régen “feladtam” volna én is, így viszont örömmel tanulok tovább és tovább.

Andi

Nekem pont így jó ahogy van. Videók nélkül csak szenvednék nem jutottam volna idáig a tanulásban. Sokkal kevesebb sikerélményem volna. Gyakran megnézek többször is egy videót vagy fázisfotót amíg dűlőre nem jutok. Kérlek Szilvikém nehogy ezt megváltoztasd, mert akkor meg fogok bénulni. Szerintem olyan kezdőknek mint én akinek semmi előképzettsége nincs a varrás terén mert más szakmájuk volt mind így vannak. Régen a Burda,Fürge ujjak, Praktika vagy Foltvarró könyvekben találkoztunk a foltvarrással, esetleg Kiallításon. Nem tudnánk hogyan kell egy vadlibát megvarrni,ha nem mutatnád meg ilyen szájbarágósan. Én amit tudok azt mind mind Neked köszönhetem azt mind itt tanultam, online tanfolyamon, mert Te a szobámba hoztad a tudásodat és itt helyben adtad át nekem.Boldog vagyok, hogy ennek részese lehetek,és a kis közösségnek is aki mind egytől egyik kedvelek. Ha nem is tudok olyan sokat és jól varrni akkor is bennem van a remény, hogy mindig jobban fog majd menni. Mindezt pedig nagyon köszönöm Neked!

Jutka

Kezdőként én elsősorban a kezdő tanfolyamra koncentráltam, viszont az utóbbi időben már nem tudtam ellenállni az előfizetés vonzásának, függetlenül attól, hogy a legtöbb mintát még valószínűleg sokáig nem leszek képes megvarrni. A magazinokban gyönyörködöm elsősorban, annyira szépek és ízlésesek, és az egyszerűbb minták elkészítésével próbálom fejleszteni foltvarró képességeimet. Minden apró siker örömmel tölt el, szóval, Szilvi általam megvalósítható mintái javítják az önértékelésemet is… A Facebookra is Szilvi csoportja miatt léptem fel, borzasztóan idegenkedve ettől a Facebookos világtól, de el kell ismernem, vannak előnyei, hiszen találkozhatunk hasonló érdeklődésû emberekkel, és közösséggé válhatunk. 

Tímár Anna

Örülök, hogy részese lehetek a klubodnak, nagyon megvagyok elégedve ezzel a színvonalas online előfizetéssel. Korábban bújtam a foltvarrással és táska varrással kapcsolatos oldalakat, de mióta előfizetőd vagyok azóta nincs erre igényem, mert teljes mértékben meg vagyok elégedve azzal amit itt kapok. Sokat tanulok a különböző technikákról és a színek párosításáról is. Nekem a színek összehangolása mindig nehezen ment, úgy érzem ez a képességem is fejlődik általad 🙂 A zárt facebookos csoportot nagyon szeretem, csodaszép munkák születnek a mintáidból és a tagjai egymást biztatva varrják a szebbnél szebb darabokat. Ami még nagyon tetszik benne az rengeteg fotó, videó és a részletesség. Köszönöm szépen, hogy itt lehetek! 🙂

Brunáckyné Ili

Örülök, hogy rátaláltam illetve, hogy Szilvit megismerhettem. Sok újat tanultam és a korábbi ismereteim is a helyükre kerültek. Tudom nem rajtam múlik, de ez így jó, ahogy Szilvi kitalálta. Tehát amire előfizetünk, ahhoz korlátlan ideig hozzáférhetünk. Jól érzem magam ebben a virtuális csoportban, baráti körben  szeretettel 

Bodroginé Zsuzsó

Nekem nagyon jó az online magazin,szeretem,mert részletes,és ez kell nekem,videó, amit bármikor nézhetek.Van jó pár munka amit ki is nyomtattam,így varrás közben is tudom nézni,mert a gép másik szobában van.Csak ennyit akartam írni, szeretném továbbra is forgatni az online újság lapjait.

Debrődi Eleonóra

Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam ezt az online lehetőséget. Nem varrok hajnaltól késő estig állandóan, de szeretek ezzel a tevékenységgel olykor foglalatoskodni, és ilyenkor nagyon hasznos segítség nekem, hogy van hová fordulni ötletekért. Új technikákat tanultam, ezt megkönnyítette az, hogy jók a leírások, nagyon hasznosak a videók, a folyamatot végig mutató fényképek, használhatóak a sablonok.

2017. kérdőív anonim válasz

Örülök hogy indítottak ezt a fajta képzést. Voltam ugyan 1-2 alkalommal oktatáson, de ebből sokkal többet profitáltam. Nagyon szeretem az FB csoportot is. Nagyon jó ötlet volt. Mindent köszönök Szilvi. Az alapos munkádat. 

2017. kérdőív, anonim válasz

Ha megkérdezi valaki honnan szerzem a szabásmintákat, mindig azt mondom, hogy tőled tanulok, Szilvi, de ez mára jóval több lett, mert én a mintáidban inkább kihívást látok. Mindig úgy állok neki a mintának, akár új, akár régi, hogy majd most meghaladom önmagamat, valami újat hozol ki belőlem, és nem utolsó sorban te és a CSOPORT tagjai közel álltok hozzám. Nagyon sokakkal a saját oldalamon is kommunikálok, és biztattok, vigasztaltok, vagy épp együtt örültök velem. Azt hiszem ez a közösség már majdnem olyan, mint egy család, ezért is várom a személyes találkozót veletek.

Schneidler Valéria

Ha egy ismerős megkérdezi, mit jelent nekem? Lelkes mesélésbe kezdek, telefonos képekkel illusztrálva, vagy elvonszolom a laptopom elé, és “megmutatlak”. Van aki mosolyog rajtam, van aki esküdözik, hogy ő nem lenne rá képes, és itt jövök én, hogy “-De nézd ezt a videót mindent megmutat!” Addig “fajultam”, hogy a nyugdíjas búcsúztatómra megszerezték az általam készített darabok képeit, és kivetítették, nézzétek a Zsóka, hogy élvezi a “Nyuggerséget”! Komolyra fordítva: Egy csoda számomra, mert elhiteti velem, hogy olyan dolgokra is képes vagyok, amit soha sem gondoltam volna, és még élvezem is! Nagyon jó a közösség, mindig van valaki,- többen, akik pár dícsérő szóval tovább lendítenek, ha elakadok.S mindezt Te hoztad létre, Te tetted lehetővé!Nem tudom, hogy 40 év munka , pörgés, felelősség, stb után, hogyan tudnám kereknek érezni a világot, de tény, hogy így “Foltocskaként”nagyon gyorsan telnek a napok, és sok örömöt jelentenek. S talán ami jelenleg számomra a legfontosabb: Ha nem kezdtem volna “közétek járni”, soha nem mertem volna belevágni az unokám baba holmijainak megvarrásába, pláne nem kutyust applikálni.

Gombos Zsóka

Nem szeretnék nyomtatott formát. Folyamatosan keresgélek a sok-sok újság között, tudom valamelyikben valamit láttam. Most felmegyek a honlapodra, megnézem,  de le is mentem, s ha nagyon kell kinyomtatom. Ez a sok fázisfotó, videó az alapja, az ilyen kezdőknek mint én.

Horváthné Mezei Ida

Az általad indított online klub rendkívül sokrétű, változatos, részletes, valamint érthető leírásokkal, videókkal ellátott. Több technika, minta, díszítő és használati tárgy elkészítésére kaptam inspirációt, bátorítást és elismerést. A jelenlegi állapotában is tökéletesen alkalmas a megvalósításokra. Bármikor felmerülő kérdésemre mindenkor azonnali és kielégítő választ kaptam. A klub a vezetésed által és a tagjai révén, kifejezetten barátságos, kellemes, foltvarró barát. Bízom benne, hogy tagként még sokáig köztetek lehetek.

Csuti Ilona

Bargello táska: “Imádtam készíteni ezt a mintát. Annyira hálás vagyok Szilvi, nélküled soha bele nem vágtam volna ekkora feladatokba. A napokban kezembe került egy néhány évvel ezelőtti patchwork újság, ahol NB-s faliképet csodáltam meg annak idején, és sóhajtoztam, hogy nekem sajnos ilyen soha az életben nem lesz, hozzá nem mernék fogni. Ez a bargelló is u.ez a kategória. Nagyon szerettem, tényleg. És a mérete! Ma kelesztőtálat, nyújtólapot, egyebeket vittem benne, hát….. elvesztek benne…..  

Martin Péterné Ildikó

Örülök, hogy a Klubodhoz tartozhatok Szilvi. Ez egy remek csapat akikre mindig számíthat az ember ha elakad, mindenkinek van egy-ket kedves szava a másik munkájához ami nagyon inspiráló tud lenni.

Rappant Rita

Az tagadhatatlan, hogy nagyon motiváló és jó dolog, a csoportodhoz tartozni. Nagyon sokat számít az a sok elismerés és biztatás amit itt kapok, kapunk!”

Csizmadia Dóra

A rendszer így tökéletes számomra:  Korlátlan online elérés, részletes leírás, képes bemutató, videók, nyomtatható pdf file-k. Ami tetszett es megvarrtam vagy majd meg szeretnem varrni, azt kinyomtattam magamnak, mert nekem kényelmesebb a gép mellett lapozni a leirást, de a többit nem, mert minek, hiszen nem volt rajuk szükségem.

Judit

Kézzelfogható “hasznon” kívül nagyon jónak tartom, hogy a mai rohanó, anyagias világunkban olyan elfoglaltságot kínálsz, ami értékteremtő a szó minden értelmében, ami kicsit lelassít, szemlélődésre késztet. Én a FB-on csak szemlélődő vagyok és nem tudok minden darabot olyan tempóban elkészíteni, mint a többiek, de csodálattal nézem a munkáikat és jó látni, ahogy örülnek egymás sikerének. Nem csak varrni tanítod a lányokat, asszonyokat, hanem igazi közösségépítő munkát is végzel! Köszönet érte!

2017. kérdőív anonim válasz

Válogatás a tagok munkáiból és az előfizetéses darabokból

2019-ben készültek

Kinek ajánlom?

 • Elsősorban azoknak, akik szeretnének praktikus azonnal használható darabokat készíteni.
 • Kezdőknek és haladóknak egyaránt 🙂
 • Azoknak, akinek nincs más lehetőségük, hogy foltvarrással kapcsolatos tudásukat, ismereteiket bővítsék.
 • Azoknak, akik már ismerik a technikákat, de megtetszik valamelyik kész darab és szeretnék megspórolni a tervezéssel, rajzolással töltendő időt.
 • Azoknak, akik szeretnének ezáltal egy olyan közösség részévé válni, ahol segítségemmel a tanulás és a folyamatos fejlődés a cél.

Néhány érdekesség számokban az előfizetésről

A Foltvarrás Szilvivel előfizetés ötlete 2015. novemberében született meg.

Az elmúlt néhány év alatt az alábbi számokkal lehet összesíteni az eddigi eredményeket:

az előfizetésben megjelent hónapok száma

Elkészült szabásminták száma

Zárt Facebook csoport tagok száma

Az eddig megjelent videók száma

Összegezve az előfizetés előnyeit:

–  Konkrét darabok elkészítésének leírása, amely PDF formátumban letölthetőek

–  Előre kiszerkesztett méretarányos sablonok, melyek kinyomtatva azonnal használhatóak

– Videó segítség azoknál a részeknél, melyeket képekkel nehezebb illusztrálni

– Egy zárt Facebook tagság, ahol felteheted a kérdéseidet és megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat

Válaszd ki a számodra szimpatikus előfizetést

 2019. HARMADIK NEGYEDÉVES ELŐFIZETÉS

5950 Ft

2019. MÁSODIK FÉLÉVES ELŐFIZETÉS 

10950 Ft

2019. ÉVES ELŐFIZETÉS

20500 Ft

1983 Ft/hó

1825 Ft/hó

1708Ft/hó

A 3. negyedéves előfizetés 2019. harmadik három hónapjának anyagát tartalmazza:  július, augusztus, szeptember

A 2019. Első féléves előfizetés az második 6 hónap anyagát tartalmazza.

(júliusi, augusztusi, szeptemberi, októberi, novemberi, decemberi )

A 2019 éves előfizetés a 2019-as év teljes anyagát tartalmazza.: 12 hónap

5950 Ft

 

10950 Ft

20500 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan férek hozzá az előfizetéshez?
A regisztrációkor meg kell adnod a felhasználóneved és a jelszavad. Ez első vásárláskor történik meg. Ezzel az egyedi belépővel férsz hozzá a megvásárolt anyagokhoz. Az előfizetés anyagai folyamatosan készülnek, amint elkészült egy új anyag közzé teszem a zárt facebook csoportban és küldök róla külön hírlevelet is. Nem kell mást tenned, csak belépni az oldalra és máris hozzáférsz az új tartalomhoz. 🙂
Mikor férek hozzá az előfizetett anyagokhoz?
Az új anyagokhoz akkor jutsz hozzá, amikor publikussá teszem őket. Erről küldök külön értesítést is, illetve jelzem a zárt facebook csoportban. A korábbi anyagokhoz a vásárlás után azonnal hozzáférsz. Kapsz  egy levelet “megrendelésed teljesítve” címmel, amiben megtalálod a letölthető anyagok linkjeit és a zárt oldalhoz tartózó linket is.
Ha lejár a tagságom elveszítem a hozzáférést is?
Nem. 🙂 A hozzáférésed korlátlan.
Megkapom postán a szabásmintákat?
Nem. A jelenlegi rendszer nem teszi lehetővé az anyagok nyomdai elkészítését illetve külön postázását.  Postán csak külön megvásárolt anyagcsomagokat küldök, de ebben az esetben a megrendelésed a postaköltséget is fogja tartalmazni.
Le tudom tölteni a videókat?
Nem, de a zárt oldalon keresztül bármikor megtekintheted őket. A hozzáférésed korlátlan. Csak internet hozzáférés szükséges hozzá és az egyedi belépési neved és jelszavad.
Befizettem a x hónapot mégsem látom az anyagokat? Miért?
Több válasz is lehetséges:

 • Elrontottam valamit és nem regisztráltalak -javítom.
 • Nem készültem el még az anyagokkal. -Ha készen vannak küldök róla külön levelet.
 • Ha sok anyagot vásároltál már tőlem, akkor lehet, hogy a 2. lapfülön lesz a keresett hónap anyaga.
 • Több email címmel is vásároltál már tőlem és nem a megfelelővel vagy belépve. (Ritka, de volt már rá példa) -Megoldjuk.
Hogyan jutok hozzá a korábbi anyagokhoz (2015-2017 december) között megjelent anyagokhoz?
A korábbi hónapok megvásárlásával juthatsz hozzá. Az előfizetés csak a jövőre vonatkozik. 🙂
Hogyan tudom kifizetni az előfizetést?
Jelnleg

Baki átutalás

csekkes befizetés

PayPal

Hamarosan:

Barion bankkártsás fizetés

Ki állítja össze a havi anyagokat?
Én, Kerékgyártó Szilvia. Ha bármi kérdésed van, akkor jelezd nekem akár a belső felületen üzenetben, akár a kerekgyaro.szilvia@szilvifoltvarras.hu email címen, vagy akár a zárt facebook csoportban is kérdezhetsz.  Igyekszem 1-2 napon belül válaszolni a kérdésekre.  A letölthető szabásmintákat egy grafikai stúdió készíti el azután, hogy befejeztem a teljes anyagot (az összes fázisfotót, leírást, anyagszámítást, sablonokat)  Így általában ezek az anyagok hetekkel később készülnek el, de ha letölthető akkor küldök róla értesítést.
Mikor kapom meg a számlát?
Amint az összeg megérkezett hozzám. (banki átutalással, vagy csekken. A Paypal-os fizetés esetén azonnal)

Kerékgyártó Szilviának hívnak. 1998-ban sajátítottam el az alapokat Debrecenben. Az oktatóm a Magyar Foltvarró Céh alapító tagja volt. Majd több tanfolyamon is részt vettem Budapesten, ahol már haladó technikákat tanultam.

A munkáimról folyamatosan hírt adok a Szilvi Foltvarró blogjában, ahol jelenleg közel 200 blogbejegyzés olvasható. Igyekszem részletes fázisfotókkal,  leírással tarkítani a bejegyzéseket, hogy másoknak is meghozzam a kedvet a foltvarráshoz. 2018-ban A magyar Foltvarró Céh  pályázati felhívására készítettem el a “Semmi játék csak sport!” című munkámat, aminek az elkészítési folyamatáról szintén beszámoltam a  blogban. 🙂

2014. őszén megjelent velem egy interjú a Nők Lapja cafén, majd szerepeltem az RTL Klub reggeli műsorában és a Duna TV Családbarát műsorában is. A munkáimra felfigyelt Magyarország első számú kreatív magazinja, a Praktika magazin is, ahol  több munkám is megjelent 2015. december óta.

Folyamatosan keresem a lehetőséget, hogy a tudásomat bővítsem, hogy képezzem magam. Itthon és az Internet segítségével külföldi tanfolyamokon is rendszeresen részt veszek.

2015. júniusában indítottam el a Patchwork Suli Alapok ingyenes online tanfolyamot. Az elmúlt két évben közel 2000 fő végezte el azt. Nagyon sok köszönő levelet, pozitív visszajelzést kaptam, az ő biztatásukra készítettem el a folytatást.

2015. novemberében jelent meg az első Foltvarrás Szilvivel online magazin előfizetéses rendszere, ami havonta jelent meg, mindig az évszakokhoz igazodó aktualitásokkal. Már közel 400  fő tartozik a előfizetők táborába és sokan közülük rendszeres vásárlók.

2017. januárban az előfizetéses rendszer online patchwork klubbá alakul át, és a szolgáltatások köre is bővült.