Akció!

Foltvarrás Szilvivel 2016. május

3 500Ft 2 275Ft

A 2016. májusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Magányos csillag asztalterítő

A magányos csillag egy összetettebb (5 soros) változatát varrhatod meg a leírás segítségével. Különleges mintázatával garantáltan egyedi terítőt készíthetsz belőle! 🙂A technikához videó segítséget és részletes elkészítési útmutatót is találsz a bejegyzésben.

2. Csajos városi oldaltáska cikk-cakk mintával

Igazi patchwork táska, egy kis újrahasznosított farmerrel. A táska két oldalán különböző mintázatot találsz. Az egyik egyszerűbb quilt-as-you-go technikával készült a másik oldalon cikk-cakk minta van rombuszokból. Az elkészítéséhez  részletes fényképes  leírást és nyomtatható sablont kapsz segítségül.

3.  Kisautós takaró kisfiúknak

Másik cikk-cakk minta, ami nagyon egyszerűen elkészíthető, és kezdők is bátran belefoghatnak. A dimbes-dombos utakon kisautó cikázik, amit gépi applikációval készítünk el. Az elkészítéshez részletes fényképes leírást és letölthető sablont találsz a bejegyzésben!

4. Tavaszi cikk-cakk mintás díszpárna

Még egy cikk-cakk minta, ami a fentiektől eltérő módon készíthető el egy gyors-technika segítségével. Gyorsan és látványosan tudsz díszpárnát készíteni vele, akár magadnak, akár ajándékba!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Elfogyott

error: A tartalom védett!!