Foltvarrás Szilvivel 2017. június

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. júniusi számban a következő darabok elkészítését tanulhatod meg:

Bargello mintás strandtáska

Egy hatalmas méretű (50 x 40 cm) pakolós strandtáska készül, aminek a mintája a homokos tengerpartot juttatja eszedbe. A technika bargello, raw edge applikáció és kézi díszítés. Az elkészítéséhez videó segítséget is kapsz.

Asztalterítő különleges blokkmintával.

A blokkminta érdekessége, hogy kizökkent a megszokott elrendezésből és a minta egy másodlagos mintázatot is kiad.Az asztalterítő mérete 95 cx 95 cm. Ha tetszik a  minta ágytakarót i készíthetsz belőle.  Első ránézésre talán bonyolultnak tűnik, de a minta inkább csak “mozgalmas”, de nem nehéz elkészíteni.

Napszemüvegtok

Készítünk egy komolyabb napszemüvegtartót. Nem, nem azt amelyiket a blogban is elolvashatod. 😉

A magazin júniusi számához az uralkodó színvilág a következő: zöld, kék, türkiz, homokszín, halványsárga- a homokos tengerpart színei. 🙂

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre,  folyamatosan  minták megjelenésének időpontjában.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod  menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Előfizetésre 2017. június 7-23  között van lehetőség.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához